Gezellig Sinterklaasfeest

Femke GoedendorpSchoolapp

Op 4 december 2020 vierden we een gezellig Sinterklaasfeest met elkaar. Sint en de pieten werkten dit jaar thuis. Met sintsnoep, cadeautjes, surprises en  leuke spelletjes was het toch een echt Sinterklaasfeest op school.

Door Madeleine Wulff van Inspel.nl werd een mooie voorstelling opgevoerd. In deze muzikale en kunstzinnige voorstelling hadden we veel plezier om Malle en de kat, die alles uit de kast halen om er een onvergetelijke belevenis van te maken. Samen met de kinderen van Het Mozaïek hebben we genoten van deze voorstelling.

Als Malle van haar wandeling thuiskomt en de haard aangestoken heeft, speelt ze de lievelingsmuziek van kat Leopold op haar harp. Meestal komt hij dan gelijk naar haar toe… maar nu is hij nergens te vinden! Een zoektocht volgt…Als Malle hem uiteindelijk ontdekt, wordt het een gezellige bedoening! Ze zetten hun schoen bij de schoorsteen en zingen samen met de kinderen Sinterklaasliedjes, zodat het een lieve lust is. Zouden Sint en Piet hun speciale wensen verhoren? Malle wenst dat ze met het Noorderlicht mag dansen en wat Leopold wenst, wordt nog een verrassing! Vol verwachting gaat Malle slapen… Zouden Sint en Piet langs komen?